Probend - Innovaters in bending

Vernieuwend buigen en walsen

Wij buigen en walsen metalen buizen en profielen tot de moeilijkste vormen. Tot stijlvolle profielen die uw product een bijzondere uitstraling geven. Tot gebogen halffabrikaten die bijdragen aan een efficiënt bedrijfsproces. Zoekt u een specialist in complex buig- en walswerk? Kampt uw leverancier met beperkte buig- en walsmogelijkheden? Wij creëren gebogen profielen die anderen niet voor mogelijk houden. Perfect gebogen en afgewerkt.

Oorspong in luxe jachtbouw

Oprichter Eric Verduijn is al ruim 20 jaar actief als metaalbewerker. De groei van Verduyn Metaaltechniek raakte in 2003 in een stroomversnelling toen het de opdracht kreeg om voor een 70 meter-jacht alle rvs-onderdelen te maken. Een succesvolle entree in de wereld van de luxe jachtbouw. De extreem strenge afwerkingseisen hebben ons een zorgvuldige materiaalomgang en hoog afwerkingsniveau bijgebracht. Zo onderscheiden we ons van standaard walsbedrijven.

Vraag naar gebogen profielen

Probend is in 2015 ontstaan vanuit de groeiende vraag naar gebogen profielen. Verduyn Metaaltechniek concentreert zich op de productie en gedetailleerde afwerking van kant-en-klare rvs-producten voor de jachtbouw. Met het vierkoppige team van Probend richten we ons op het buigen en walsen van halffabrikaten en werken we voor uiteenlopende industrieën, zoals:

  • standbouwbranche
  • automotive-industrie
  • vliegtuigindustrie
  • luxe jachtbouw
  • machinebouw
  • luxe stallenbouw
  • metaalbewerkingssector
  • uw sector of branche?

Bekijk hier enkele succesvol afgeronde projecten >>

Ronde armaturen voor verlichtingsindustrie

review demoOf u nou een ring nodig hebt van 30 cm doorsnee of van 10 meter doorsnee, Probend maakt het voor u. Ringen t.b.v. LED verlichting worden steeds populairder. Wij zijn dan ook continu bezig om steeds meer soorten profielen voor u te kunnen walsen waarvan dan weer mooie lampen van gemaakt kunnen worden.

Bel of mail voor een afspraak!

Ziet u mogelijkheden voor de toepassing van gebogen profielen in uw product of proces?
Bel 0416 - 74 50 80 of mail ons. Wij komen graag bij u langs om ideeën uit te wisselen.