Probend - Innovaters in bending

Probend: Vernieuwend in buigen en walsen

Wij buigen en walsen metalen buizen en profielen tot de moeilijkste vormen. Tot stijlvolle profielen die uw product een bijzondere uitstraling geven. Tot gebogen halffabrikaten die bijdragen aan een efficiënt bedrijfsproces. Zoekt u een specialist in complex buig- en walswerk? Kampt uw leverancier met beperkte buig- en walsmogelijkheden? Wij creëren gebogen profielen die anderen niet voor mogelijk houden. Perfect gebogen en afgewerkt.

Oorspong in luxe jachtbouw

Oprichter Eric Verduijn is al ruim 25 jaar actief als metaalbewerker. De groei van Verduyn Metaaltechniek raakte in 2003 in een stroomversnelling toen het de opdracht kreeg om voor een 70 meter-jacht alle rvs-onderdelen te maken. Een succesvolle entree in de wereld van de luxe jachtbouw. De extreem strenge afwerkingseisen hebben ons een zorgvuldige materiaalomgang en hoog afwerkingsniveau bijgebracht. Zo onderscheiden we ons van standaard walsbedrijven.

Vraag naar gebogen profielen

Probend is in 2015 ontstaan vanuit de groeiende vraag naar gebogen profielen. Probend concentreert zich op de productie en gedetailleerde afwerking van kant-en-klare rvs-producten voor de jachtbouw. Met het team van Probend richten we ons op het buigen en walsen van halffabrikaten en werken we voor uiteenlopende industrieën, zoals:

  • standbouwbranche
  • automotive-industrie
  • vliegtuigindustrie
  • luxe jachtbouw
  • machinebouw
  • luxe stallenbouw
  • metaalbewerkingssector
  • uw sector of branche?

Bekijk hier enkele van onze metaal projecten >>

Ronde armaturen voor verlichtingsindustrie

Bent u op zoek naar de perfecte ring voor uw LED-verlichting, of het nu 30 cm of 10 meter in doorsnee is? Bij Probend begrijpen we de toenemende populariteit van ringen voor LED-verlichting en zetten we ons in om aan uw wensen te voldoen.

We zijn continu bezig met innovatie en het uitbreiden van onze capaciteiten, zodat we een diversiteit aan profielen voor u kunnen walsen. Onze hoogwaardige technieken zorgen ervoor dat we ringen produceren die prachtige lampen kunnen worden. Of uw behoefte nu klein of groot is, bij Probend zorgen we ervoor dat we de perfecte ring voor uw LED-verlichtingsproject leveren.

Neem contact met ons op

Gebogen en gewalste armaturen voor de verlichtingsindustrie